Turistično društvo Rakek –  | Rakek, Stražnik, Rakov Škocjan, Cerkniško jezero


7 februarja, 2018

Zimski Kunaverjev pohod – sobota 17. februar 2018

Category: Novice – Katarina – 15:22

Letos nas je zima spet bogato obdarila s snežno pošiljko, zato so izpolnjeni vsi pogoji da se podamo na zimski pohod po stopinjah profesorja Kunaverja. Pohod bo v soboto, 17.2.2018. Zbrali se bomo na železniški postaji Rakek, kjer nas bodo s svojimi dobrotami pogostila dekleta in žene iz društva Klasje, poravnali bomo prijavnino in se ob 9.00 uri podali na pot. Ta nas bo vodila po ustaljeni poti in sicer mimo Plečnikove arhitekture, cerkev Srca Jezusovega, preko rakovških polj do vrha hriba Stražnik. Od tod se bo v lepem vremenu lepo videlo Cerkniško jezero ter na drugi strani Snežnik in morda celo Triglav. Od tu se bomo spustili po hribu navzdol proti Rakovem Škocjanu, kjer se bomo malo ustavili na malici in topli pijači, potem pa se odpravili do Malega naravnega mosta in naprej proti Rakeku, do izhodiščne točke.

Prijavnina na pohod znaša 5EUR in vključuje: zavarovanje, organizacijo, topel napitek in prigrizek.

Zaradi lažje organizacije, naprošamo večje skupine za predhodno najavo na enaslov info(at)tdrakek.si ali telefon 041 363 411 (Katarina).

Ni komentarjev »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment

XHTML ( You can use these tags): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> .