Turistično društvo Rakek –  | Rakek, Stražnik, Rakov Škocjan, Cerkniško jezero


12 maja, 2014

7. Kunaverjev pohod – 7. junij 2014

Category: Novice – Katarina – 19:57

Pridružite se nam na prijetnem pohodu od Rakeka do Rakovega Škocjana. Nezahteven pohod, primeren tudi za družine z mlajšimi otroci, nas vodi po poteh profesorja Pavla Kunaverja. Od železniške postaje skozi vaški del Rakeka, mimo cerkve arhitekta Jožeta Plečnika naprej čez Rakovška polja in skozi lepe jelovo-bukove gozdove do Malega naravnega mosta, kjer nas pot pripelje v osrčje slovitih udornic v Rakovem Škocjanu. Od tu naprej se priključimo na krožno učno pot, kjer si ogledamo še vse ostale naravne znamenitosti tega naravnega parka.

naravoslovna-učna-pot

Pri Centru šolskih in obšolskih dejavnosti Rak bomo pohod zaključili s toplim obrokom, srečelovom, živo glasbo in prijetnim druženjem.

Tudi letos bo pohod slajši po zaslugi deklet iz Društva žena in deklet na podeželju Klasje Cerknica. Nadvse zanimiv in vreden ogleda pa bo tudi letos spust članov Jamarskega društva Rakek iz Malega naravnega mostu. Vse pohodnike čaka še nekaj prijetnih presenečenj, ki pa naj ostanejo skrivnost!

– Vsak pohodnik ob registraciji (prijavnina 7 EUR) prejme vrečko iz blaga, na cilju pa topel obrok.
– Prijavite se lahko na dan pohoda od 9. ure dalje
Na pohod se bomo odpravili ob 10.00 uri
Večje organizirane skupine prosimo da se predhodno najavijo.

Organizator: TD RAKEK

Informacije

Katarina Intihar
041 363 411
katarina@tdrakek.si

Ni komentarjev »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment

XHTML ( You can use these tags): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> .