Turistično društvo Rakek –  | Rakek, Stražnik, Rakov Škocjan, Cerkniško jezero


6 aprila, 2012

Spremenjen datum Cvetličnega in Bolšjega sejma – 21. april

Category: Novice – Katarina – 09:07

Datum Cvetličnega in Bolšjega sejma smo premaknili bližje. Vabljeni, da se nam pridružite 21. aprila ob 9.00 uri pred pošto na Rakeku.

Poleg izbire lepih cvetlic in sadik, bo sejem popestren tudi s kratkim kulturnim programom.

Podelili bomo tudi priznanja za najlepše novoletne okrasitve hiš in vrtov v času božičnih in novoletnih praznikov.

Postanite član Turističnega društva, saj se vam bo tako nakupovanje na sejmu še bolj izplačalo. Vsak nakup v vrednosti nad 15.-EUR, bomo nagradili z bonom za 5.-EUR, ki ga lahko unovčite že takoj  pri naslednjem nakupu. Ob koncu sejma bomo izžrebali še nagrade, ki jih bodo tudi letos prispevali vsi sodelujoči na sejmu.

Naj vas že sedaj spomnimo, da bo tudi letošnje poletje potekalo ocenjevanje gredic, zato izberite čim lepše cvetlice in še polepšajte vašo okolico in s tem izgled Rakeka!

Preživite aprilsko sobotno dopoldne v družbi so-krajanov in lepih cvetlic!

Dragi sokrajani Rakeka, za vas smo tudi letos organizirali Cvetlični sejem, ki bo pred Pošto Rakek to soboto od 9 ure dalje. Poleg izbire lepih cvetlic in sadik, bo sejem popestren tudi s kratkim kulturnim programom, ki ga bodo letos izvedli: Godba na pihala Cerknica, učenci iz Osnovne šole Jožeta Krajca Rakek, plesalci skupine Go-breakers, glasbena skupina.

Med kulturnim programom bo tudi podelitev priznanja za najlepše okrašene hiše in vrtove v času božičnih in novoletnih praznikov. Vsekakor se kupovati na sejmu splača, saj se vsak nakup v vrednosti nad 15.-EUR nagradi z bonom za 5.-EUR, ki ga lahko unovčite že takoj pri naslednjem nakupu. Ob koncu sejma bomo izžrebali še nagrade, ki so jih letos prispevali vsi sodelujoči na sejmu in sicer: Vrtnarija Najdi Cerknica, Vrtnarija Čeč iz Slavine, Hotel Rakov Škocjan, Luxor pub Rakek, Društvo kmečkih žena Klasje, Čebelarsko društvo Rakek, Ekološka kmetija Ileršič ter Sandra Pohole, K8 DESIGN oblikovanje in ročna izdelava nakita.

Naj vas že sedaj spomnimo, da bo tudi letošnje poletje potekalo ocenjevanje gredic, zato izberite čim lepše cvetlice in še polepšajte vašo okolico in s tem izgled Rakeka!

Preživite to sobotno dopoldne v družbi sokrajanov in lepih cvetlic!

Ni komentarjev »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment

XHTML ( You can use these tags): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> .