Turistično društvo Rakek –  | Rakek, Stražnik, Rakov Škocjan, Cerkniško jezero


5 februarja, 2015

Zimski Kunaverjev pohod

Category: Novice – Katarina – 21:42

zimski_kunaverjev pohod-2015Zima je letos radodarna ter hkrati prizanesljivejša kot lani, zato se bomo po lansko letni odpovedi pohoda, tokrat z veseljem odpravili po zasneženi pokrajini do Rakovega Škocjana.

Zimski Kunaverjev pohod bo v soboto 14. februarja s pričetkom ob 9.00 uri na železniški postaji na Rakeku. Pohod bo potekal čez vaški del Rakeka, nadaljevali bomo čez polja ter se povzpeli na hrib Stražnik. V kolikor nam bo vreme naklonjeno bomo na vrhu postreženi z lepim razgledom na Cerkniško jezero, Slivnico ter na drugi strani na slovenske Alpe. Od tod se bomo spustili proti Škocjanu ker šli do centra ŠOD, kjer se bomo segreli s toplim napitkom in prigrizkom. Povratek na Rakek bo po običajni (označeni) Kunaverjevi poti.

Prijavnina na pohod znaša 5EUR in vključuje: zavarovanje, organizacijo, topel napitek in prigrizek.

Zaradi lažje organizacije, naprošamo večje skupine za predhodno najavo na enaslov info(at)tdrakek.si ali telefon 041 363 411 (Katarina).

Fotoutrinki iz pohoda 2013

Ni komentarjev »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment

XHTML ( You can use these tags): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> .